zondag 27 juni 2010

Sterre's kamer! / Sterre's bedroom!

Wat een heerlijk weer was het weer vandaag, zeg!!! Ik heb met volle teugen genoten, en ben de hele dag lekker buiten geweest, in de tuin, op de fiets naar een tuinfair in Oude Sluis waar ik heel braaf niets heb gekocht, even naar opa en oma met Sterre, ook weer op de fiets maar dan de hele andere kant op...
Afgelopen week ben ik veel aan het werk geweest waardoor er in huis of tuin weinig is gebeurd. Daarom heb ik van Sterre haar slaapkamer foto's gemaakt, want ik wilde zo graag een berichtje achterlaten...
Dit ledikantje heb ik helemaal opgeknapt, nieuw likkie verf en van het matras heb ik een matraskussen van gemaakt met patch-work.
Sterre is gek op die baboushka poppetjes (als ik het fout schrijf, sorry, maar jullie weten vast wat ik bedoel!) die je helemaal uit elkaar kan halen...
De quilt op haar bed, en aan de muur heb ik zelf gemaakt. Die aan de muur herkennen jullie vast wel want die staat al een tijdje op mijn blog!
En dit gehaakte sprei heb ik ooit op een rommelmarkt gekocht net als de bromtol hier beneden! Waar Sterre eigenlijk natuurlijk al veel te groot voor is, maar haar moeder vindt die tol nou eenmaal leuk... ik zal hem wel een keertje weg halen hoor!!!

De drie patchworkjes die in de lijsten zitten hebben mijn 3 oudste dochters gemaakt toen ik zwanger was van Sterre... Een stokpaardje van Lotte, toen 15, een beer van Loes, toen 13 en een vliegtuig van Milou, toen 11 jaar oud. Voor mij blijven die 3 lijsten heel bijzonder...


Sterre spaart, net als haar grote zus Milou, glazen sneeuw schudbollen! Souvenirbollen, kerst- en sinterklaasbollen, paasbollen, prinsessenbollen, het maakt ze niet uit, als ze maar van glas zijn!!!

Sterre is er helemaal verliefd op!!! Deze foto is gemaakt door Rosemarie van Bentum van www.apfotofrafie.nl. Zij maakt prachtige foto's en heeft dat vorig jaar van Sterre gedaan, en de hele serie is geweldig mooi!! Een mooie lifestyle serie waar ik nog steeds met heel veel plezier naar kijk!!!

En stiekem heb ik toch ook wel één favoriete schudbol, en dat is dit kerstengeltje....
Is het geen snoesje!!!


Een fijne avond!!! Dikke kus Susan!

5 opmerkingen:

 1. Wat een gezellige kamer heeft je dochter zeg!
  Daar zal ze vast heel veel tijd door brengen. En ze heeft ook een hele leuke verzameling schud bollen. Leuk als ze iets sparen/verzamelen.
  Ik was trouwens ook op de fair in Oudesluis. Ik zat met mijn jongens op de kinder rommelmarkt. Ik hoorde van Elly dat jullie lekker hebben staan beppen. Het was prachtig weer, maar voor de fair iets te warm, want na half 2 kwam er bijna geen kip meer. Maar, de jongens hebben evengoed leuk verkocht.
  Groetjes Antoinette.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk meidenkamer. Super gezellig en een schattige verzameling.
  De foto is inderdaad waanzinnig, mooie herinnering later, aan deze leuke leeftijd.
  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig gave lieve meisjes kamer is dit zeg en wat leuk dat ze van die bollen spaard,het engeltje is zekers een schatje en alle zelf gemaakte dingetjes vind ik ook helemaal super,wens je nog een fijne avond,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Susan!

  Wat leuk dit zeg!! Het ziet er echt prachtig uit allemaal, ben gelijk verliefd op je huisje!! Ik ga zeker vaker kijken op je blog en zal je link even plaatsen op mijn site!!
  Nou fijne dag nog!

  Groetjes Evelien
  Stoer & Landelijk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi kanjer

  Wat een mooie foto's. Het ziet er weer super uit.

  Dikke knuf

  BeantwoordenVerwijderen