zondag 6 juni 2010

Productief regendagje...

Vandaag was wel een treurig dagje hoor, geen zon, bewolkt en ook nog regen! Volgens mij hadden ze ook nog onweer voorspeld... Allemaal wel goed voor de tuin hoor, want die kon wel een slokje gebruiken! Vanmorgen, toen het nog droog was, ben ik lekker naar de rommelmarkt geweest en kom nooit met lege handen thuis, vandaag vond ik dit leuke créme kleurige botervlootje met zilver afgewerkt, zo leuk!
En van de week liep ik door dat leuke winkeltje bij de kerk en zag deze oude ladder staan, geweldig toch? Alleen aan die schutting erger ik me al sinds hij er staat, maar ik zie er zo tegen op om hem te gaan schilderen! Ik heb altijd verf en kwasten in huis maar kan me hier maar niet toe zetten... misschien als het volgende week wel mooi weer wordt...
En deze emaille kan is toch ook onweerstaanbaar, ik heb er wel veel werk aan gehad want ze hadden hem helemaal met tape behandeld voor de blusjes die eraf waren maar daar werd hij niet mooier van!
De kandelaar was verroest maar die heb ik in de witte verf gezet waar hij zeker leuker van is geworden.. daar pak ik nou wel makkelijk die kwast voor!
Het vergiet kon ik niet weerstaan, kostte maar 50 cent en Susan is weer blij!!! Evenals met de memories lijst in mijn hal, ik weet dat het geen oudje is maar ik vond het toch wel erg leuk om mee te nemen!

Vanmiddag toen het slecht weer begon te worden ben ik maar mijn atelier ingedoken, ik had al een tijdje een plan liggen voor een nieuw kussen. Ik heb al mijn kussenhoezen voor de winter aan mijn oudste dochter Lotte gegeven, en heb, straks als het najaar begint, geen leuke kussens voor op de bank, want dan ruim ik al mijn roze kleurtjes weer op.
En dit is het geworden, wit met grijs en grijs blauw.
Een leuk grijs kantje om het grijs blauwe hart,
Het begin is gemaakt, nog heel wat kussens te gaan, ik moet verder nog even wat inspiratie op doen voor nieuwe kussens. Ik ben er ook al ééntje aan het breien...

Nog een fijne zondag!

Groetjes Susan.

4 opmerkingen:

 1. Hoi Susan, wat een mooi kussen heb je gemaakt zeg. Helaas kan ik niet met naald en draad overweg.
  Je aankopen zijn ook leuk. Fijne dag verders

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een gaaf kussen! leuke aankopen ook trouwens! Heb even lekker op je blog geneusd en zal me gelijk aanmelden als volger, je hebt echt een supergezellig huis! Ook in Noord holland zag ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh. dit is lachen zeg! Volgens mij kennen wij elkaar! Zat net een vorige bladzijde van je blog te bekijken en herkende je tuin! Hahaha, das toevallig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje wat leuk je kussentjes!crea hoor !
  Ik moet toch maar is op les bij me moeder geloof ik(die naait ook alles...)

  Groetjes San.

  BeantwoordenVerwijderen