dinsdag 8 juni 2010

Hééél vééél Hartjes!!!

Om te beginnen heb ik dit lieve hartje van mijn lieve vriendin Colet gehad, van de blog hearts-ribbons-and-lace.blogspot.com. Deze heeft ze speciaal voor mij gemaakt omdat ik, net als zijzelf trouwens, gek op hartjes ben!
Vandaag was het zulk mooi weer, ik heb er met volle teugen van genoten! (en nu regent het, en daar baal ik stevig van, want ik ga zo met Sterre de avond 4- daagse lopen!!) Ik ben ook behoorlijk productief geweest, al zeg ik het zelf!!! Marco had gister allemaal harten voor me gezaagd, die ik ook meteen had geschuurd en geschaafd, een bigge-klus als ik het zo even mag formuleren...
Maar vandaag heb ik ze geverfd, alle 20! en dat is het leukere gedeelte ervan!
Leuk behangetje erop en schuren maar!!!!
Toen ik daarmee klaar was, heb ik leuk gehaakte kastrandjes in mijn kast gedaan, die mijn oma 25 jaar geleden voor me had gehaakt. Mijn oma leeft niet meer en ik ben zo blij dat ik dit nog van haar heb...
Ik had maar 5 randjes en 6 planken... en heb op één plank een leuk kanten kleedje neergelegd bij mijn roosjes-servies.
Dat staat toch weer heel erg leuk zo vind ik!!

Ondertussen zijn Sterre en ik al weer terug want de avond 4-daagse is in het water gevallen, het begon zo te onweren en hard te regenen dat het is afgelast.

Groetjes Susan

8 opmerkingen:

 1. Ow wat een hartjes,geweldig en wat gaaf met een behangetje erop,wat lief van je vriendin dat je een hartje kreeg,veel specialer als het zelf gemaakt is en je de kast randjes van je oma zijn prachtig,wat balen dat de 4 daagse werd afgelast,maar ja onweer is toch eng om door te moeten lopen en als het niet hoeft,is dat toch beter,ik vind trouwens de naam Sterre prachtig mooi,ik wens je een fijne avond,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke hartjes, goed kado ideetje. Jammer van de vierdaagse, maar in de onweer lopen is ook niet allees.

  de kast ziet er leuk uit zo, met mooie kantjes van oma!

  lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Susan. Wat zijn je hartjes leuk! Ik heb dit weekend ook een doos hartjes gekregen van een vriend die meubelmaker is en zo de restjes nog een goede bestemming kan geven. Daar ben ik blij mee natuurlijk! Ik wilde ze weer gaan verven, met een kanten randje erlangs, maar misschien zoek ik er ook nog maar een leuk behangetje bij :-)
  Je kast is ook prachtig! Helemaal omdat je de herinnering erbij hebt he...
  Een fijne avond en succes én plezier met de rest van de avondvierdaagse deze week!
  Groetjes, Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Susan, wat geweldig mooi die hartjes... ben er ook gék op!! En wat een leuk idee van dat behang, super!
  Het hartje dat je van je vriendin gekregen hebt is ook erg mooi, wat lief van haar.
  De gehaakte kastrandjes zijn prachtig en wat fijn dat je dat nog hebt van je oma. Dat is nog eens iets moois om haar te gedenken.
  Ja het weer zit helaas niet echt mee voor de avondvierdaagse, maar ik hoop dat jullie het toch gezellig hebben. liefs, jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Thanks for your comment !
  You have also a very lovely blog , I´m sure be back !
  Love/lotta

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat grappig, ik hoorde van Elly dat je uit AP komt. Ik kom uit Oudesluis, en Elly is mijn zus. Wat heb je een mooie servieskast zeg. En je hartjes zijn ook hartstikke (leuke woordspeling) leuk geworden. Wat ga je ermee doen? Nou, misschien komen we elkaar bij het kerkje wel een keertje tegen (jammer dat ik die ladder niet heb gezien). Groetjes Antoinette.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk blog heb jij, dat ik je nog niet eerder ben tegengekomen, maar goed dat heb ik gelijk even verholpen.
  Ik wens je een fijn weekend,
  Groetjes Madelon (ook gek van harten!)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Susan,las je commentaartje op mijn blog en dacht die ken ik nog niet!Je hebt een leuk blogje en ik ga je zeker volgen.Heb zo je foto's bekeken en volgens mij heb jij een heeeel leuk huis!!Mooie kast,leuke spulletjes!!Je hartjes zijn ook super en ook een leuk idee om ze met behang te versieren,kende ik nog niet!Hebben alle harten inmiddels eeen plekje in huis gekregen?
  Fijn weekend en tot gauw maar weer,Anita.

  BeantwoordenVerwijderen