zaterdag 3 juli 2010

Grote Schatten...!!!

Soms kom je grote schatten tegen als je het het minst verwacht, want zo liep ik van de week op de rommelmarkt bij ons in het dorp, waar ik eigenlijk zelden iets tegen kom wat ik heel graag wil hebben maar deze week zat ik in de prijzen... ik kwam dit mooie beeld tegen voor heel weinig!!! Ik weet nog niet of ik het nou wit moet maken of zo moet laten...
en samen met het beeld kwam ik deze grote rozenkrans tegen!!! Hij is heel lang, ik heb het wel 2 keer om de haak moeten hangen!
En dat smaakte natuurlijk naar meer... ik toog meteen naar het kerkje waar ik zo graag kom, en kwam deze leuke spaarpotjes tegen die ik op Sterre's kamer ga zetten!
Het zijn hele oudjes, het verf bladdert er hier en daar wat af maar dat geeft de spaarpotjes weer hun charme, vind ik!
Deze oude ladder heb ik verleden jaar in Oosterwolde op de kop getikt, en die heeft al heel wat plekjes in huis gehad maar van de week heb ik hem bij mijn bank neer gezet...
met een oud zakdoekje en tafelkleed eroverheen!!! De kruk hier beneden heb ik als tafeltje in gebruik, en wil ik eigenlijk ook nog wit schilderen, maar zo met het oude dienblad erop staat het ook weer leuk!!!
Een fijn weekend nog!!!

Dikke kus Susan!

6 opmerkingen:

 1. HEI Susan♥

  I LOVE YOUR HOME!
  So many beutiful details♥

  I hope you have god summerdays:)

  Love from Astrid♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heee...Susan zo leuk al je hoekjes !!! mooi gedaan....heel fijn weekend ...liefs Ria....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Susan,
  Wat zien je hoekjes er ontzettend gezellig uit zeg! En dat beeld....ohhh...wat mooi, zou ik ook zo voor vallen. En verven, ja ik denk dat hij wit nog mooier is....ben benieuwd wat je gaat doen.

  lieve groet, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi mop,

  Wat een leuke spulletjes weer, ziet er weer heel gezellig uit.

  Dikke knuf

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Susan :o)
  You have avery nice blog, I like!! And your quilts are beautiful :)
  Anne:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige vondsten allemaal,ik dacht dat ik al een berichtje had achter gelaten bij je,maar niet dus,ik ben verliefd op de spaarpotjes,zoo schattig en het beeld is ook een plaatje.lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen