zondag 11 december 2011

A Christmas-freaks worst nightmare!!!

Denk je dat je alles voor elkaar hebt... de bomen staan, het huis is gedecoreerd, kerstmuziek op de achtergrond of een lekkere kerstfilm... gebeurd het!!! Het lichtsnoer begeeft het... en hoe we ook morrelen aan de lampjes of de stekker uit en weer in het stopcontact doen, het blijft donker!!! Dat komt toch aardig in de buurt van een kerstfreak's worst nightmare!!!


Maar zo kunnen we niet blijven zitten natuurlijk, dus moesten er nieuwe lampjes in! Samen met Sterre heb ik voorzichtig het kapotte snoer eruit gehaald en er weer nieuwe in gedaan!!! Gelukkig, het kerst sfeertje is weer terug!



Op de vensterbank staan mijn gietijzeren bokalen waar ik de helleboris niger in heb gedaan. Ik ben gek op de kerstroos! Vind het zo'n sfeervolle plant, en vind dat het perfect in een kersthuis hoort. Erom heen heb ik tilandsia gedaan.





Ze zijn gewoon prachtig!!!!




En vanmiddag hebben Sterre en ik heerlijk zitten knutselen. We hebben kerstkaarten zitten maken! Niet helemaal mijn ding, ik ben niet zo goed in kerstkaarten maken... maarrrr.... het was zo gezellig zo saampjes!!!



We hebben samen een heel rijtje kaarten gemaakt, en heel eerlijk gezegd... heeft Sterre de mooiste gemaakt!!!




Een gezellige week allemaal!!!!!









13 opmerkingen:

  1. Wat heerlijk zo samen met je dochter freubelen......blij dat de boom weer brand...wat een mooie kast heb je !!...fijne week liefs van mij...xxx..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gelukkig doen je lampjes het weer. Ik vind je boom erg mooi en wat ik zo van je huis zie: prachtig hoor! Vooral de onderste foto, wat een plaatje.

    Wens je een fijne week, groetjes,
    Peet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oja, dat lijkt me idd een drama!

    Maar gelukkig is alles weer opgelost!

    Je hebt wel een heel erg mooie kast in de keuken staan!! Prachtig.

    Leuk he, dat samen knutselen. Gaan jullie die kaarten ook nog versturen?

    Fijne week.

    Groetjes Thea ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat is het toch een geweldige naam Sterre. Helemaal rond deze dagen. Gezellig zo samen kaarten maken. Doe ik ook altijd met mijn meiden en wat is het dan leuk dat je daar ook een kerstboom hebt staan he! Fijne week. groetjes van petra

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ahh Susan, dat is even balen. Kan je je weer laten prikken door al die naaldjes.. gelukkig dat ze er weer in zitten! heerlijk zo saampjes aan de knutsel, en kunnen we gelijk weer eens in je heerlijke mooie kast kijken, plaatje hoor!

    Lieve groet,
    Alberta

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gelukkig doet de boom het weer...dat wil zeggen, de lichtjes dan natuurlijk!! Wat ziet het er allemaal sfeervol uit bij jullie!!

    Gr. Susan.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat een leuk idee met je dochter kaarten maken vroeger ook gedaan met mij kinderen de jongens van mij hielpen ook altijd mee maar ja die zijn nu zo groot dat leukt niet meer hihi fijne dag groetjes rommy

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een nachtmerrie zeg als de lampjes het begeven, gelukkig is het opgelost!
    En die kerstkaarten maken, ach, het resultaat is niet zo belangrijk maar de tijd die je hebt doorgebracht samen is wat telt en het klinkt alsof jullie er allebei van genoten hebben ;)
    Lieve groetjes, Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Fijn dat je boom weer licht geeft, het is altijd al zo rotwerk die lampjes..blllll....
    Gezellig hoor ,lekker kerstkaarten frobelen......

    Gezellige week, Evelien

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dit doet me denken aan wat mijn collega me ooit vertelde, die had ook net de boom helemaal versiert toen de verlichting het begaf. Toen heeft ze jankend zittend op de trap haar man gebeld dat hij thuis moest komen van zijn werk om haar te helpen haha.
    Groetjes, Sas

    BeantwoordenVerwijderen
  11. ooooh wat is dat erg he maar gelukkig het is weer goed gekomen .....geniet lekker je vazen zijn superrrrr fijne week lieve groet rosita

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Oh néé'dat meen je niet!!!!!! Dan baal je wel even zeg (netjes gezegd, hahaha!)! Maar gelukkig, er branden weer lichtjes in, wat is nou een boom zonder lichtjes! Het ziet er trouwens weer supergezellig uit bij je, vind ook je rode boom onwijs gaaf!
    En gezellig met je dochter knutselen, de mijne heeft net haar kamertje in kerstsfeer gebracht, vind het zo leuk dat ze dat nu al heeft.
    Nou, genieten maar van je boom MET lichtjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. MOOIE KERSTBOOM HOOR!
    MAAR OOK JE B0KALEN ZIJN PRACHTIG!

    FIJN DAGEN,

    MIRANDA

    BeantwoordenVerwijderen