zondag 23 mei 2010

Genieten!!!

Ik kan toch zo genieten van mijn huis! Als ik alles weer net verandert heb, en kussens voor op mijn bank en stoel heb gemaakt,
het zonnetje door het raam schijnt,

weer een aantal hoekjes in mijn huis opnieuw heb gestyled,en zo gelukkig kan zijn met die mooie "nieuwe" oude koffer die op mijn kast ligt te pronken, en die ik voor maar een paar euro bij dat leuke rommelwinkeltje bij de kerk heb gekocht!!!
Dit is voor mij pas echt genieten!!!!!


Groetjes Susan!

5 opmerkingen:

 1. Oww wat heb je een geweldig huis,haha ik wou eigenlijk als eerste tikken,leuk dat je mijn blog bezocht,maar toen zag ik je woonkamer,woww echt prachtig hoor,ik heb mij gelijk aangemeld als volgster,vind je het goed als ik in een post je blog vermeld,je verdiend echt meer volgers,eerdaags bekijk ik alles eens op mijn gemak,fijne dag nog,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik sluit me helemaal aan bij Joke, wat een huis.....ik heb al je foto's even aan geklikt!
  Super en wat een leuke blog heb je, je verdiend veeeel meer kijkers en volgers, Joke moet snel zijn want anders noem ik je wel!!!
  Lieve groet Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een leuk huis heb je !echt te kwijlen zit ik hier op me stoel!

  Groetjes San.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Susan.
  Wat heb je een leuke blog zeg! En zo'n mooi huis ook! Zo sfeervol ingericht, en een mooie vloer (ik ben jaloers, onze vloer willen we nog doen, maar ziet er nu niet uit). En ik zal je natuurlijk even gaan volgen, dan heb je er alweer 13! Tot blog's! Groetjes Antoinette.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Susan, wat leuk dat je meedoet aan mijn give-away. Ik heb me bij jou ook gelijk aangemeld hoor....wat een geweldig huis heb je zeg.

  gr. Wendy

  BeantwoordenVerwijderen