maandag 26 november 2012

Het heerlijk avondje moet nog komen....


Het heerlijke avondje moet nog komen, dat weten we allemaal wel, en het is ook allemaal heel gezellig hoor, en ook al schijnt de maan door de bomen en heb ik een piet naar beneden gehaald die Sterre jaaaaren terug heeft gemaakt....... ik heb al maanden kerstkriebels!!! Ik weet al precies hoe ons kersthuis eruit gaat zien... Ik heb wel alvast deze prachtige kerstsneeuw/ schudbol op tafel gezet. Sterre ziet het al voor zich... die staat na kerst bij haar inmens grote verzameling schudbollen...In de keuken hebben we een console gehangen boven het aanrecht, en daar hangt een wit windlicht met sterretjes aan dat ik gister heb gekregen bij een leuke kleine fair hier in het dorp. Boven de kraan staan mijn theemokken met grijze sterren, ik blijf ze zo leuk vinden!!!


 
Aan een moodboard heb ik een kaart gehangen, die bij de ariadne at home zat, en een gehaakt ornamentje dat mijn vriendin Colet voor me heeft gemaakt.
Zo sluipt langzaam maar zeker kerst steeds dichterbij.... en ik word er zo blij van!!!5 opmerkingen:

 1. Leuk he al die kleine genietmomentjes! En volgens mij komt dat genieten bij jou wel goed ;-) Lieve groet,
  Alberta

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gezellig! en die bol jaah daar zou ik ook wel raad mee weten wat is deze mooi zeg!
  fijne week
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wacht nog even tot na sinterklaas maar ik moet zegen dat ik ook al de kerstkriebels heb!
  Groetjes van Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hahahha ook ik heb ze al en heb ook al een hoekje gemaakt weet sinterklaas moet nog komen en er staan ook schalen vol met lekkernij en liggen sinterklaas dingen door het huis maar 1 kersthoekje kan toch geen kwaad hahaha ....mooie plaatjes ...fijne week en we tellen samen af naar kerst hahaha ...rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Verheug me nu al op foto's van je kersthuis!! :)
  Hoe leuk ik Sint ook vind, heb zelf ook weer zin om te beginnen met de kerstversiering! nog even geduld.... Ik heb een pinterest account... daar haal je ook veel ideeen weg, en zo handig dat je ze kunt opslaan!

  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen