dinsdag 31 juli 2012

Vakantie!!!

 Wat is het toch heerlijk... 3 weken vakantie... eventjes helemaal niets... gewoon doen waar je zin in hebt! Wij zijn net thuis van een heerlijk weekje camping, hebben heerlijk weer gehad, beter dan nu in ieder geval, want bij ons regent het op dit moment...
Eenmaal thuis ben ik weer meteen aan het rommelen geslagen... mijn oude houten rozenkrans om de paspop heen gehangen, oude deur neergezet, met een prachtig geëtst raam erin.
 De deur stond al tijden in onze badkamer, we willen het gebruiken als kastdeur.... maar na een paar jaar is onze badkamer nog steeds niet verbouwd en die deur stond daar maar... zo zonde!!! En hij is zoooo mooi!!! Ik was haast vergeten dat het hadden staan....

 Verder heb ik door het huis lekker bloemetjes neergezet... hier in mijn emaille kan...

 En hier in mijn mooie kristallen vaasjes... onder de stolp en gewoon zo op het dienblad...
Het suikerstrooiertje heb ik tijdens mijn vakantie gevonden in een  brocante winkeltje!

 Buiten staan de anemonen, die ik door de strenge winter opnieuw moest planten want ze waren gesneuveld, weer mooi in bloei! De rieten mand hebt ik gevuld met lavendel... wat ruikt dat toch heerlijk!!!!
 En na deze post zal ik jullie niet al teveel meer vervelen met mijn keuken, maar dit is het eindplaatje!!! Alle lampen hangen, de tafel is geschuurd en alles is geschilderd!!! Overal staan weer verse bloemen uit eigen tuin, en het geurt hier weer heerlijk!!!

Degenen die nu vakantie hebben wens ik een heerlijke vakantie, voor degenen die nog even moeten wachten voor ze vakantie hebben... hou nog even vol! En voor degenen die alweer aan het werk zijn.... werk ze!!!

Voor mijn nieuwe volgers, van harte welkom!!! Leuk dat jullie mijn blog de moeite waard vinden om te willen volgen, en voor mijn stille volgers... geniet ervan!!!


10 opmerkingen:

 1. heb je mooi alles in orde,en ook nog vakantie lekker genieten,groetjes irena

  BeantwoordenVerwijderen
 2. er is niets heerlijke dan lekker rommelen in huis ...prachtig die deur achter je mooie paspop ...en je eindplaatje van je keuken is super geworden ...geniet er maar lekker van een fijne week lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk he Susan...vakantie, genieten van alles om je heen en doen wat je wilt, geniet jij nog maar lekker even verder.

  Liefs
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne vakantie!!
  Enne... die foto's van die schitterende keuken vervelen nooit! ;)

  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geniet er maar lekker van......heerlijk......fijne vakantie ....wat heb je toch een mooi huis !!...liefs Ria...xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een super keuken, Susan! ziet er echt gezellig uit....heerlijk om daar te vertoeven. ook ik ga na de vakantie altijd aan de gang in huis....heb ik weer allerlei ideeen opgedaan! Prachtig trouwens die deur en de paspop!
  Groetjes van Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gezellige foto's! En ik heb ook nog lang niet genoeg van de foto's van je keuken hihi.Hij is zo mooi! Hele fijne vakantie!
  liefs Lindy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's en super keuken!
  de lampen zijn echt top!
  Fijn weekend,

  Dineke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie keuken, mooie paspop, heeeele mooie deur.
  Mooie sfeer plaatjes!

  Fijne dag,

  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Susan wat is je keuken mooi geworden !!! Misschien moet ik die maar na gaan maken in miniatuur :)

  Groetjes Linda Ploeger ;)

  BeantwoordenVerwijderen