zondag 30 oktober 2011

Happy Halloween!!!

Afgelopen week was de verjaardag van Sterre, die alweer 9 jaar jong werd! (waar blijft de tijd?) Daar hoort natuurlijk een leuk feestje bij, in dit geval een Halloween party!!! Twee jaar terug hadden we al een halloween party georganiseerd, en dat vond ze toen zo geweldig dat ze op herhaling wilde...Dus werd het huis weer omgetoverd naar een halloween huis, met de nodige versieringen, zoals slingers natuurlijk, ratten, spinnen.....


en natuurlijk grafstenen, met zwarte, omgewoelde aarde eromheen... wat herfstblaadjes!
Nog wat knutsels, zoals dit, door Loes gemaakte, huisje. En het bloederige verband over de kast.... een verzinseltje van- en door Sterre gemaakt.!!! De nodige spinrag her en der door het huis met al die spinnen.... (ik haat spinnen!!!)

We moesten natuurlijk helemaal in stijl.... en geloof me, zo zie ik er op mijn voordeligst uit!!!Volgens Sterre zag ik er niet veel anders uit dan normaal, kortom ik ben in doen en laten een echte heks... (was dat nou een compliment of moet ik me zorgen gaan maken om mijn uiterlijk?)

Geen flauw idee wie dit was, maar ook hij was van de partij... speciaal voor Sterre's feestje herrezen uit zijn graf...
Magere Hein stond de feestgangertjes al op te wachten... zonder wachtwoord kwamen ze er niet in...De wachtwoorden brachten de nodige grijnzen op de meiden hun gezichtjes, het waren ook zulke rare woorden: Vampiersnot, natte heksenwind, oogballendrap....Maar ze mochten van Magere Hein allemaal naar binnen....
Zo te zien hadden we een huis vol heksen... gelukkig allemaal goedgemutst want stel je voor... als een heks een pestbui heeft, dat willen we toch niet meemaken?
Aan tafel werd er even heerlijk gegeten en gedronken, kadootjes werden uitgepakt...
Een spelletje "wie- ben- ik" werd gespeeld, de meiden konden zelf niet zien wie ze waren, maar gelukkig hebben ze allemaal kunnen raden wie ze waren... na wat 'subtiele' hints.
Je ziet het, de appel valt niet zo ver van de boom.... lijkt Sterre niet op me?
En dankzij deze vier geweldige mensen, mijn dochters Lotte, Loes en Milou, en onze lieve Roel, hebben we 's avonds in het donker nog een geweldig enge speurtocht gedaan, soms wat schrikken, vaak een hoop gelach maar wat vonden de kleine heksjes het leuk. Ik was zo dom om het fototoestel te vergeten tijdens onze speurtocht, dus daar helaas geen foto's van, maar het was een groot succes wat iets later af was dan gepland, want het laatste heksje brachten we pas om kwart over tien thuis...

Ik wens jullie allemaal een Happy Halloween!!!!!!
9 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je dochter en al vind ik het griezelfeestje er heel eng uit zien kan ik me voorstellen dat jullie en Sterre heel veel plezier hebben gehad.

  Lieve groet
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog gefeliciteerd met je dochter Sterre. Zelf heb ik helemaal niets met halloween maar nu ik zie hoe leuk jullie dit allemaal gedaan hebben, begin ik het zelfs leuk te vinden:-)

  Liefs..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jullie lijken echt op elkaar hoor!! hahahahah!! leuk !!! liefs van mij....xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ieeehhh.....wat een stoere heksen...ik zit hier te rillen!! Gefeliciteerd met het heksje Sanne, en dat het een geslaagd feest was dat geloof ik, wat ziet alles er super uit!!
  Liefs, Anne.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Susan,
  nog gefeliciteerd met je kleine heksje en wauw wat een gaaf feestje is dit geweest. Vond je verslag erg leuk en grappig om te lezen, hebben de dames nog een beetje geslapen die nacht? (hahahahahahahaha, heksenlachje)
  Fijne week,liefs Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi mop je zag er super uit niks meer aan doen.
  De meiden zagen er ook super uit het leek wel 1 grote familie en marco zag er ook niet anders uit dan anders zwart staat hem goed.

  liefs colet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Angstaanjagend, maar wat zagen jullie er super uit!!

  Gefeliciteerd met Sterre, een superleuk feestje!!

  Gezellige week, groetjes Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldig wat een party! Tot in detail bloederig griezelig......
  Je hebt nog meer dochters las ik....?
  Grappig ik wist alleen van Sterre.
  Nog van harte met je mooie....ahum....voor één keer lelijke dame ;0)
  Fijne week

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nog van harte met Sterre!!! Wat een leuk feestje. Je moet wel wat beter op jezelf gaan letten hoor, je ziet er echt niet uit, haha. In het "echt" een stuk beter hoor! Geen zorgen...groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen