zondag 11 september 2011

I did it!!!

Ondanks het redelijke weekend heb ik het toch gedaan!!! Ik heb al het roze opgeruimd en mijn winterhuis weer ingericht.


Ik heb mijn plaids en poor man's silver kandelaars weer uit de kast gehaald en wat geschoven met meubeltjes en nu ben ik weer helemaal happy!!!






De glas in lood ramen, die Marco voor me had gemaakt, heb ik tegen de muur gezet met mijn oude koffers en kastje ervoor. Ik ben er nog niet uit of ik het laat staan zo.... ik vind het misschien toch een beetje te druk... ik moet er maar ff een paar dagen naar kijken... dan weet ik het wel, denk ik!!!






Sterre's lieve jonge poes, Diede, heeft haar eerste sleepdag met meubels meegemaakt en heeft het goed doorstaan!!! Sterre is zooooo gelukkig met haar, en eerlijk gezegd zijn Marco en ik ook wel behoorlijk verknocht aan haar...




Zo, en dan na gedane arbeid, heerlijk 's avonds op de bank met het open haardje aan, het glaasje wijn denk ik er even bij, want morgen gaat het wekkertje weer vroeg... ach, jullie herkennen het vast... school en werk... nog ff en dan is het weer herfstvakantie...




Geniet nog even van jullie zondagavond!























16 opmerkingen:

  1. Mmmmmm heerlijk sfeertje susan zou zo bij jullie op de bank kruipen ... jullie komen de winter wel door ... geniet lekker fijne week lieve groet rosita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zelfs poes past precies in het interieur.
    Wat een gaaf huis heb jij!!

    groetjes Carla.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er weer heel sfeervol uit, Susan!

    Groetjes,
    San

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er wintrs gezellig uit en prachtig je stijl en ohh het poezenbeestje,wat geweldig en het is zo gezellig,ik ben blij dat wij ook voor poesjes hebben gekozen,ik wens je een fijne week,lieve groet Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jeetje echt super gezellig Susan, echt genieten heerlijk, en dat poesje van Sterre vind ik een heel lief droppie.

    Mooie post, zo sfeervol

    Liefs
    Tanja

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wow Susan, wat was jij ijverig!

    Het ziet er geweldig uit zo!!

    Gezellig met de poes op de bank en al die kaarsjes aan.

    Fijne week.

    Lieve groetjes van Thea ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  7. hoi wat een mooie zweer henb je er van gemaakt super leuk liefs rommy

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Susan,
    het ziet er allemaal supergezellig!! uit zo en dat lieve kleine poesje voelt zich zo te zien ook helemaal thuis bij jullie. Wat een schatje!
    Liefs, Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtige sfeer heb je er van gemaakt! Leuk he om weer eens wat te veranderen! Mooie schouw; ziet er erg gezellig uit! Laat de winter maar komen (of toch nog even niet)!
    Groetjes van Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heerlijk weer zo je winterhuis.. Ik krijg er ook weer helemaal zin in! Wat heb je een mooie schouw zeg! Nu maar hopen dat de blaadjes gaan vallen ;-)

    Lieve groet,
    Alberta

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk Susan !!! erg mooi...maarre links van de hard.....zie ik nog roze!!!...hahahahahahah!!....fijne week liefs van mij...xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat is het weer gezellig bij je! Tja, op een gegeven moment is gewoon gedaan met de zomer. Wat heb je trouwens een onwijs grote collectie kandelaars, echt mooi! En vind je ramen ook erg leuk, grappige foto zo met die slofjes (denk ik tenminste!) op de achtergrond, die hebben we wel weer nodig met dit weer, brrr....!!!!
    Schattig katje hebben jullie!
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat ziet het er ontzettend gezellig uit bij jullie. Al die kandelaars bij elkaar staat prachtig en het glas in lood raam vind ik ook mooi gedecoreerd zo. Wat mij betreft niks meer aan doen. Jullie poes is echt een schatje! Groetjes Peggy

    BeantwoordenVerwijderen
  14. WAT IS HET SUPER GEZELLIG EN ERG MOOI BIJ JOU!
    BEDANKT VOOR EEN KIJKJE BIJ JOUW IN HUIS!

    FIJNE DAG,

    MIRANDA

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Als ik het zo bij jou zie, krijg ik ook zin in wit en plaids. Met de kaarsjes ben ik al begonnen maar verder is het nog roze en roze bij mij!! Aankomend weekend help ik Colette in Warmenhuizen op de fair dus dan zal ik wel goed in herfstsfeer komen. Misschien heb je ook nog zin om langs te komen??
    Het poesje is echt een droppie, logisch dat jullie er dol op zijn! En je tuin ziet er ook weer prachtig uit. Een goed besteedde vakantie!!!
    groetjes, Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi mop,

    Wat lees ik nou boven aan je blog zwoele zomeravonden. Ik wil niet veel zeggen maar ik heb zo'n avond niet mee gemaakt en zo ver woon je nou ook weer niet bij mij vandaan.Het ziet er weer zweervol uit.Leuk katje voelt zich al helemaal thuis zie ik.

    Dikke knufffffff

    BeantwoordenVerwijderen