dinsdag 18 januari 2011

Ons Halletje!!!

Vandaag is mijn enige vrije dag en ik ben even lekker aan de gang gegaan met mijn Halletje bij de voordeur. Een poosje terug kwam mijn schoonmoeder met een oude kapstok, die ze had gered bij haar vriendin Lia (die ook nog eens mijn oud-collega is!) die deze kapstok weg wilde doen! Gelukkig weet mijn schoonmoeder altijd nog dat ik van oude spullen hou en die heeft hem voor me mee genomen, en ik heb hem meteen in de verf gezet! Dank je wel Lia voor de mooie kapstok, ik ben er heel blij mee!
In de eerste instantie had ik er gewoon jassen aan gehangen, maar dat vondt zelfs deze kapstok niet echt fijn, hij klapperde aan de wand als je er een jas aanhing of afhaalde!Meteen een smoes om de hal maar eens om te gooien (of beter gezegd halletje want hij is echt heel klein!) en de jassen naar de andere kant te hangen en de kapstok gezellig te maken, het staat ook meteen leuker als je de hal van buiten binnenkomt!

De kast onder het raam had Marco al een paar jaar eerder voor me gemaakt, we konden slecht met de schoenen weg, en nu staan ze mooi opgeborgen uit het zicht in de kast. Uit de deurtjes heeft hij hartjes gezaagd en daar heb ik tafelzeil achter geprikt met punaises!
En tot slot wilde ik jullie deze kaars niet onthouden! Hij heeft in deze donkere dagen zich opgekruld als een klein roosje, zo mooi vind ik dat!!! Een mooi roosje voor mijn lieve volgers en niet-volgers, die wel mijn blog lezen, omdat ik het zo vreselijk waardeer dat jullie bij mij op mijn blog langskomen en zulke leuke en lieve reacties bij me achter laten!!!

16 opmerkingen:

 1. Ziet er heel mooi uit Susan heel sfeervol zo, wat leuk dat je schoonmoeder gelijk aan jou heeft gedacht met de kapstok.

  Bedankt voor de mooie foto van je kaars, mooie roos, leuk dat het dan zo smelt.

  Lieve groet
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super gezellig halletje heb je,wij gaan die van ons ook nog opknappen,maar pff er zijn nog zoveel plannen haha en je kaars met roosjes krul vind ik schitterend,hoe het kan,fijne avond,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. IK KOM GRAAG OP JE BLOG LANGS!!
  HET IS LEKKER GEZELLIG BIJ JE!!

  MOOI IS JE HAL GEWORDEN.

  LIEVE GROET,
  MIRANDA

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Susan.....helemaal leuk zo je hal.......geweldig !! mooi die potten die bovenop staan !! liefs fijne avond van mij.....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Susan,

  Ik vind je kapstok helemaal geweldig...en wat leuk die hartjes uit de deurtjes met het kantje erachter! Die kaars zou ik echt niet meer branden...wat is ie leuk zo met de vorm van een roosje!!

  Gr. Susan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je heb het maar weer getroffen met zo'n mooie kapstok, gezellig hoor.

  Groetjes Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi je halletje , en de jassen aan de andere kant is inderdaad beter...
  Je kaars is super met die krul zo...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Weer super geworden, goed dat er aan je gedacht werd....ziet er weer leuk gestyled uit!!!
  Groetjes Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig hal(letje) hihi en ook de kapstok is mooi.
  Zo zie je maar, wat de een niet mooi vind, komt bij een ander goed van pas.

  Jantsje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een sfeervol halletje, menigeen zou er jaloers op zijn!
  Zal inderdaad een mooi en welkom entree zijn.

  Groetje Fia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. tja het is een plaatje jou halletje.
  Volgens mij wil iedereen heel graag bij je naar binnen toe,
  Ik zou in ieder geval wel eens om een hoekje bij je willen kijken!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een heerlijk knus halletje heb je! Zo leuk wanneer het zo gezellig binnenkomen is hé?
  Ik zou ook zo graag mijn hal gezellig maken, maar het is zo'n onhandig klein geval dat het maar moeilijk gaat helaas. Maar nu ik dit zie, ga ik er toch weer eens over nadenken.
  Die kaars is inderdaad erg mooi zo! Bijna zonde om hem opnieuw aan te steken.
  lieve groetjes jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat ziet er leuk uit Susan, ben helemaal weg van die kapstop, dat iemand die zo maar wel wilde doen! Al met al is het een heerlijke binnenkomer geworden. Fijne dag, lieve groet, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk zeg, zo'n schoonmoeder maar vooral zo'n man....Heerlijk als er gemaakt wordt wat je vraagt!!!
  Toevallig heb ik ook een kaars bewaard om te bloggen en hele mooie glazen van mijn schoonmoeder gekregen. Snel een post dus. En mijn hal is ook de moeite waard, haha...vraag maar aan Colet, zij vond het echt vreselijk, kreeg er hoofdpijn van...Ik vind het leuk! Nieuwsgierig??? Ik kom snel een bakkie doen, misschien zie ik je maandag bij Rod?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh hier ook een klein halletje hoor, maar die van jou is superleuk...enne leuk opgeknapt die kapstok...leuke harten hangen eraan.....

  Groetjes Evelien

  BeantwoordenVerwijderen