vrijdag 15 oktober 2010

Een award voor creatieve blogger!!!

Dank zij Zuzanna uit Tsjechië heb ik een award gekregen voor mijn blog, Dank je wel Zuzanna!!! Haar blog heet http://vjednoduchostijekrsa.blogspot.com misschien hebben jullie eens zin om haar blog te bekijken?
Nou moet ik 7 intressante dingen op gaan schrijven die jullie misschien wel intressant vinden, daar moet ik toch even over nadenken...

1. Ten eerste ben ik getrouwd met mijn grote liefde Marco, waar ik na al die jaren nog steeds net zo verliefd op ben als in het begin!!! Ik weet t, het klinkt als cliché maar het is echt zo!

2. Sterre is de enige dochter die nog thuis woont maar ik heb nóg drie dochters waar ik heel erg trots op en blij mee ben. Lotte is bijna 24 en woont samen met Bob (eigenlijk heet Bob Paul maar door een geintje noemen wij hem Bob), Loes is 21 en Milou is 19 en heeft een relatie met Marc. Allebei jongens waar we het heel goed mee kunnen vinden!

3. Ik ben gek op mijn vriendinnen, zou niet zonder ze kunnen, en ik ben al heel lang bevriend met ze want als je eenmaal mijn vriendin bent, zie dan nog maar eens van me af te komen!
Met mijn vrienin Agnes ben ik al 33 jaar bevriend, met Evelien al zeker 25 jaar, Colet al 19 jaar, Annemiek al 17 jaar en met Petra al 7 jaar.

4. Ik decoreer mijn kamers al sinds mijn jeugd, was altijd al aan het schuiven! Ik hielp zelfs mijn vriendinnen met schuiven in hun kamers!

5. Ik ben altijd erg netjes, hou van een opgeruimd huis! Dit wel eens tot Marco zijn ergenis, maar een opgeruimd huis vind ik nou eenmaal gezelliger ogen met kaarsjes aan en als er overal troep ligt vind ik het geen nut hebben om het gezellig te maken! Misschien herkent één van jullie zich hierin?

6. Mijn hoofd zit altijd vol met ideeën, ik word er wel eens onrustig van, wil alles tegelijk doen... naaien, mijn huiskamer veranderen, breien, quilten, tuinieren, haken, keuken veranderen... ik verzin altijd wel iets, zelfs als ik in bed lig!!!

7. Ik ben een enorme KERST-FREAK!!! Zo, het staat zwart op wit. Ik begin in juni al met het verzinnen hoe ons kersthuis er uit moet gaan zien...


Ik heb begrepen dat ik ook andere bloggers moet gaan nomineren voor een creatieve award, dus ik raad jullie zowiezo al aan om eens een kijkje te gaan nemen bij

Colet http://hearts-ribbons-and-lace.blogspot.com
Karin http://kaatjeco-kaatjeco.blogspot.com

8 opmerkingen:

 1. Leuk!! Nu kennen we je weer een beetje beter hé?
  In jouw antwoord op nr. 6 herken ik mezelf in ieder geval wel hoor. Vaak heb ik ook zóveel dingen die ik allemaal wil gaan doen en soms kan ik gewoon niet kiezen. Dan eindigt het ermee dat ik zó lang heb zitten twijfelen wat ik zal gaan doen, dat er geen tijd meer is om eraan te beginnen hihihi.
  liefs, jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dear Susan, you really deserve this award, because your blog is amazing. I´m glad to meet you on blogger´s world. Have a nice weekend.
  Zuzana

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om een beetje meer van je te weten te komen op deze manier. Tja opgeruimd zijn dat herken ik wel. Ik vind het ook altijd lekker als het huis aan kant is, net of alles beter op zijn plek is.
  Groetjes
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beste Susan, Deze award heb absoluut verdiend. En ik ben erg benieuwd naar jouw "kersthuis".
  Fijn weekend. Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hello Susan♥

  It is very fun to learn more about you..
  You seem like very varm and nice person♥

  Thank you for give it to me♥

  Have a nice weeken in yor beautiful home:)

  Love from Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Susan!

  Pff ik sta hier vast aardappels te schillen voor vanavond en besefte me ineens dat jij mij had genomineerd voor een award! Dat vind ik echt heel leuk...maar uhm, heb ik 'm dan ook gewonnen of wat? haha, ik weet 't even niet.
  Ik hoor 't wel...ik zal sowieso mijn gedachten laten gaan over de 7 dingen over mezelf...denk ik ook eens serieus na ;) geintje ;)

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk!! Dank je wel. Ik zal er eens goed over nadenken en van de week voor gaan zitten. Ben net pas weer thuis na een aantal dagen bij Ria. Eerst moet ik hier wat achterstallig poetsonderhoud doen, zucht en dan mag ik weer bloggen van mezelf. Haken mag natuurlijk altijd, haha...
  groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi mop,

  Wat super leuk alleen weet ik niet hoe je hem op moet halen.Op dat gebied ben ik niet zo handig zo als je weet.Ik zal even kijken of rodney het wel weet.

  Hele dikke knuf van mij

  BeantwoordenVerwijderen