zondag 20 mei 2012

Nog even geduld en de keuken is klaar!!!


In afwachting van de stucadoor, ben ik maar begonnen met de huiskamer weer wat gezelliger te maken... we zijn nog steeds de keuken aan het verbouwen, en het wordt hardstikke mooi hoor, maar stiekum vind ik het nu een beetje te lang duren... Ik heb van de week dit meidenkastje van boven naar beneden gesleept en in de huiskamer gezet.
Een bosje ranonkeltjes erop met wat vergeet me nietjes!!!


De bank, die nodig gewassen moet worden, maar daar wacht ik nog even mee tot de stucadoor zaterdag is geweest, heb ik weer wat meer naar het raam geschoven zodat het kastje er naast kon staan. En eigenlijk wil ik de roze hoes op de stoel maar ook hiermee moet ik nog een weekje geduld hebben! (geduld is niet mijn sterkste eigenschap...)

Het grotere meidenkastje heb ik een ander plekje gegeven, en daar liggen de koffers weer op met wat plaids.

Een kleine update van de keuken.... de kastdeurtjes zijn bijna allemaal klaar, de pootjes moeten nog worden gemaakt, het aanrechtblad ligt, belgisch hardsteen van 5 centimeter dik, en de kraan is geïnstaleerd. Laat de stucadoor maar komen zaterdag!!!  Dan nog alles schilderen en afwerken, ik hoop dat er met een week of drie weer rust in huis is....

Een hele fijne zondag allemaal!!!