woensdag 13 juli 2011

Echt weer om binnen te rommelen...

Met dat druilerige weer heb je toch niets buiten te zoeken dus ben ik lekker binnen aan het rommelen geweest! Ik heb mijn theekastje naar boven gebracht en dit tafeltje naar beneden gesjouwd, was eerst bang dat het niet leuk zou staan maar ik ben heel blij dat ik het toch gedaan heb!!!
Ik heb mijn oude spiegel erop gezet samen met een lampje, een emaille kandelaar en een vers geplukt bosje lathyrus! Wat ruikt het toch lekker, ik kan het niet laten, als ik langs loop, om even mijn neus in de bloemetjes te steken en de geur op te snuiven!
Ik heb bij het oude nachtkastje een aquarel schilderij gehangen dat mijn zus ooit heeft geschilderd. Ik heb het in een oude lijst gedaan, en na al die jaren verveelt het me nog nooit, het is geschilderd in 1993, en toen waren we al gek op hortensia's!!!
De kleuren matchen helemaal met mijn zomerhuis, dat altijd roze is...
Loes, mijn dochter, had nog een oude aquarium staan waar ze niets meer mee deed, die ik wel mocht gebruiken als windlicht. Ik heb het neer gezet op onze eettafel in de keuken. Met dit koude donkere weer staat een brandend kaarsje natuurlijk altijd gezellig.
En als laatst heb ik nog een bosje bloemen uit mijn pluktuintje in een gietijzeren bokaal gezet. Lekker zomers, heerlijk geurend en hier geniet ik nou heel erg van!!!