zondag 27 maart 2011

Bijna klaar....

Het was heel hard werken, in de weinige vrije tijd dat we hadden, maar het is uiteindelijk toch een vreselijk leuk huisje geworden....
Loes woont op zichzelf!!! En wat is het toch heerlijk als zo'n kind dezelfde smaak heeft als haar moeder... ik heb me behoorlijk uitgeleefd...
Natuurlijk is nog niet alles helemaal af, er moeten nog 2 stoeltjes worden geschilderd...
...en er moet nog kippe-gaas in haar mooie lijst, die we zomaar tegen kwamen bij de kringloopwinkel net als die oude koffers... en de oude louvredeur op de foto hieronder hebben we bij het grof vuil vandaan...
...en er moet worden gespaard voor een ektorp bank, want daar is ze zelf ook zo verliefd op! Die oude leren stoel is oud en versleten maar mag niet weg want hij zit zo lekker... dan maar een kleedje erover...Maar al met al kan ze heel goed gasten ontvangen, want ik vind het, en zeker voor een eerste woning, bere-gezellig bij haar!!!

maandag 7 maart 2011

Het zonnetje schijnt...

Allereerst wil ik jullie allemaal bedanken voor jullie VRESELIJK LIEVE reacties op mijn vorige post, ben altijd weer zo blij met jullie!!!!
Als het zonnetje in huis naar binnen schijnt in de winter, al is het bijna einde winter, krijg ik altijd weer de lentekriebels... Vorige week heb ik mooie witte hortensia's gekocht, ik wilde eigenlijk zacht-roze maar er waren alleen hard-roze en daar had ik nou juist geen zin in... Het zijn dus witte geworden en die heb ik voor het raam in mijn gietijzeren vazen gezet!
Daardoor ben ik maar door gegaan met wit, ik heb voor de andere bak, heel ouderwets, witte kaapse viooltjes gekocht, dacht nog na over witte primula's maar met het oog op mijn fulltime job en niet contstant tijd om achter mijn planten aan te rennen, toch maar kaapse viooltjes. Ik heb mijn handen al vol aan die twee hortensia's!!!
En mijn lieve mannetje heeft die kleur doorgezet door met een prachtige bos witte rozen thuis te komen!!! (en dat terwijl ik eigenlijk niet eens zo lief voor hem was geweest, %@#>*&^% schaam..)
En mede dankzij hem, ben ik langzaam weer begonnen om mijn rozen-verzameling uit de kast te halen...
Laat de lente maar komen!!!!

(maar wat zijn mijn ramen vies.....)